За нас

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна.

Примерно заглавие H2 tag

Примерно заглавие H3 tag

Примерно заглавие H4 tag

Примерно заглавие H5 tag

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове.

Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна. Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

  • Много системи за публикуване и редактори
  • Уеб страници използват Lorem Ipsum
  1. Примерен текстов модел "по подразбиране"
  2. При търсене на фразата "lorem ipsum" в Интернет ще бъдат открити много сайтове в процес на разработка.
Примерна Таблица
Модел ASHG09LLCA/AOHG09LLC
 
Охлаждане
Отопление
Мощност
kW
2.5 (0.9~3.0)
3.2 (0.9~3.6)
Консумация
kW
2.5 (0.9~3.0)
3.2 (0.9~3.6)
Сезонен енергиен коефициент SEER
kW
2.5 (0.9~3.0)
3.2